WIJNPROEVERIJ & MASTERCLASS BIOLOGISCHE, BIODYNAMISCHE EN NATUURLIJKE WIJN
ANTWERPEN • Het wordt een bijzondere wijnproeverij om kennis te maken met biologische, biodynamische en natuurwijnen.
Verschillende wijnbouwers zullen aanwezig zijn : Chateau des Bachelards (Beaujolais - Frankrijk) ; Domaine Aumonier (Loire – Frankrijk) ; Domaines des Près Lasses (Faugères – Frankrijk); Domaine Costeplane (Languedoc – Frankrijk); Claude Vialade (Corbières – Frankrijk) ; Domaine La Louvière (Malepère – Frankrijk) ; Domaine de la Flaguerie (Normandie – Frankrijk) ; I Veroni (Toscanië – Italië) ; Tenute Loacker (Toscanië – Alto Adige – Italië) ; Ijalba (Rioja – Spanje) & Theopetra (Meteoren – Griekenland)

Ook zal er een selectie wijnen uit aan assortiment gepresenteerd worden. Unieke kan om meer dan 80 biologische, biodynamische en natuurwijnen te proeven!

EN NOG MEER!
- Masterclass met Master of Wine Job de Swart Job de Swart breng een presentatie over de evolutie van de markt van biologische, biodynamische en natuurwijn, zowel aan producent als consumentzijde. Zowel huidige tendensen als de toekomstperspectieven worden uitgelicht. Na de presentatie zal er een open debat gevoerd worden met het publiek en wijnbouwers Alexendra De Vazeilles (Chateau des Bachelards) en Boris Feigel (Domaines des Près Lasses). Nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Reserveer snel je plaats : https://biodyvino.be/biodyvino-masterclass-tasting-2018/ -
Inschrijving : 15 euro

- Food & Wine pairing dinner Om de dag in schoonheid af te sluiten voorzien we een Food & Wine pairing dinner in aanwezigheid van de wijnbouwers. De chefs van het **** Lindner Hotel zullen een seizoensgebonden en biologisch menu uitwerken waar we aangepaste wijnen bij zullen schenken.
Participatie voor het Food & Wine Pairing Dinner kan via inschrijving.
Het bedraagt 45€ pp voor een 3 gangen menu + 15€ voor de aangepaste wijnen.
Lange Kievitstraat 125
2000 Antwerpen
breng me hierheen